Duitse bondscoach Joachim Löw onder de indruk van Oranje: "Spel lijkt op Ajax"

Duitse bondscoach Joachim Löw onder de indruk van Oranje: "Spel lijkt op Ajax"

Duitse bondscoach Joachim Löw onder de indruk van Oranje: "Spel lijkt op Ajax" Morgen (vrijdag 6 september) staat opnieuw de kraker tussen Duitsland en Nederland op de planning. Oranje verloor in eigen huis met 2-3 van de Duitsers en hoopt op revanche. De Duitse bondscoach, Joachim Löw, is onder de indruk van het team: "Ze lijken op Ajax." Champions LeagueLöw refereert met name aan de spectaculaire wedstrijden die Ajax speelde in de Champions League, afgelopen seizoen. Volgens hem heeft Koeman dezelfde filosofie: "Ze bouwen op van achteruit, zijn comfortabel aan de bal en heel snel. Ook wisselen ze veel van positie om de tegenstanders te verwarren." Kortom, het is allerminst zeker dat de Duitsers 'gewoon' gaan winnen. Bekijk het hele interview met Joachim Löw hierboven. Hugo Borst blikt vooruit op Duitsland - Nederland: "We kunnen winnen" Bekijk deze video » "Matthijs de Ligt speelt gewoon tegen Duitsland," aldus Ronald Koeman Bekijk deze video » Memphis Depay over Nederlands elftal: ‘Ik ben ready’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Duitse bondscoach Joachim Löw onder de indruk van Oranje: "Spel lijkt op Ajax"

Morgen (vrijdag 6 september) staat opnieuw de kraker tussen Duitsland en Nederland op de planning. Oranje verloor in eigen huis met 2-3 van de Duitsers en hoopt op revanche. De Duitse bondscoach, Joachim Löw, is onder de indruk van het team: "Ze lijken op Ajax."

Champions League
Löw refereert met name aan de spectaculaire wedstrijden die Ajax speelde in de Champions League, afgelopen seizoen. Volgens hem heeft Koeman dezelfde filosofie: "Ze bouwen op van achteruit, zijn comfortabel aan de bal en heel snel. Ook wisselen ze veel van positie om de tegenstanders te verwarren." Kortom, het is allerminst zeker dat de Duitsers 'gewoon' gaan winnen.

Bekijk het hele interview met Joachim Löw hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duitse bondscoach Joachim Löw onder de indruk van Oranje: "Spel lijkt op Ajax" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV