Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender"

Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender"

Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender" Uit onderzoek blijkt dat 77% van de pubers seksuele voorlichting op school verouderd vindt. Volgens hen wordt er te veel aandacht besteed aan de gevaren van seks en te weinig aan de leuke kanten. Ook ontwikkeling van de identiteit staat volgens hen op een lager pitje; gemiddeld geven tieners seksuele voorlichting dan ook maar een 5,8. Bekijk hierboven het hele fragment. De Luizenmoeder aflevering 6: Seksuele voorlichting van Juf Ank Bekijk deze video » De Luizenmoeder aflevering 6: Seksuele voorlichting-crisis Bekijk deze video »
Entertainment :
Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender"

Uit onderzoek blijkt dat 77% van de pubers seksuele voorlichting op school verouderd vindt. Volgens hen wordt er te veel aandacht besteed aan de gevaren van seks en te weinig aan de leuke kanten. Ook ontwikkeling van de identiteit staat volgens hen op een lager pitje; gemiddeld geven tieners seksuele voorlichting dan ook maar een 5,8.

Bekijk hierboven het hele fragment.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier