Gordon wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan New York

Gordon wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan New York

<em>Gordon</em> wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan <em>New York</em> Gordon is herboren: hij heeft drank en drug afgezworen en sport meer dan ooit. Ook heeft de entertainer besloten zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen. Hoewel hij in 2016 na een groots afscheidsconcert nog zei dat stoppen met zingen de beste beslissing ooit was, is hij nu in New York om zijn stem terug te vinden. New YorkNa een ernstig ongeluk, jaren van verkeerde medicatie en een te veel drank en drugs weet Gordon eigenlijk niet of zijn stembanden het nog wel aankunnen om hele shows te zingen. In New York laat hij bij een gespecialiseerde arts allerlei soorten testen doen in de hoop er achter te komen of er nog hoop is voor zijn stem. Er is zelfs sprake van een eventuele operatie, maar of zijn stem ooit weer zoals vroeger wordt is de vraag. "Hij kon toen gewoon zo waanzinnig goed zingen". Bekijk hierboven het volledige RTL Boulevard fragment. Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij Bekijk deze video » Wendy van Dijk trots op Gordon Bekijk deze video » Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van' Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan New York

Gordon is herboren: hij heeft drank en drug afgezworen en sport meer dan ooit. Ook heeft de entertainer besloten zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen. Hoewel hij in 2016 na een groots afscheidsconcert nog zei dat stoppen met zingen de beste beslissing ooit was, is hij nu in New York om zijn stem terug te vinden.

New York
Na een ernstig ongeluk, jaren van verkeerde medicatie en een te veel drank en drugs weet Gordon eigenlijk niet of zijn stembanden het nog wel aankunnen om hele shows te zingen. In New York laat hij bij een gespecialiseerde arts allerlei soorten testen doen in de hoop er achter te komen of er nog hoop is voor zijn stem. Er is zelfs sprake van een eventuele operatie, maar of zijn stem ooit weer zoals vroeger wordt is de vraag. "Hij kon toen gewoon zo waanzinnig goed zingen".

Bekijk hierboven het volledige RTL Boulevard fragment.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV