Vanavond in Jinek: Ellie Lust, Herman Brusselmans, Arnon Grunberg en meer

Vanavond in Jinek: Ellie Lust, Herman Brusselmans, Arnon Grunberg en meer

Vanavond in <em>Jinek</em>: Ellie Lust, Herman Brusselmans, Arnon Grunberg en meer Vanavond in Jinek: Ellie Lust is klaar met het geweld tegen de politie, net als agenten Koen en Maarten, die eisen dat de politietop meer doet. Schrijver Arnon Grunberg zat twee weken in een gesloten jeugdinstelling. Hij vertelt wat hij heeft gezien. Seksuele voorlichting moet beter en lekkerder. Dat vinden de Sekszusjes Krista en Marcelle. Schrijver Herman Brusselmans geeft in zijn nieuwste boek het goede voorbeeld. Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Seksuele voorlichting: "De pubers willen het spannender" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Jinek: Ellie Lust, Herman Brusselmans, Arnon Grunberg en meer

Vanavond in Jinek:

  • Ellie Lust is klaar met het geweld tegen de politie, net als agenten Koen en Maarten, die eisen dat de politietop meer doet.
  • Schrijver Arnon Grunberg zat twee weken in een gesloten jeugdinstelling. Hij vertelt wat hij heeft gezien.
  • Seksuele voorlichting moet beter en lekkerder. Dat vinden de Sekszusjes Krista en Marcelle. Schrijver Herman Brusselmans geeft in zijn nieuwste boek het goede voorbeeld.

Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Jinek: Ellie Lust, Herman Brusselmans, Arnon Grunberg en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen