Vanavond in Man bijt hond: fanatieke Harry Potter-fans spelen Zwerkbal

Vanavond in Man bijt hond: fanatieke Harry Potter-fans spelen Zwerkbal

Vanavond in <em>Man bijt hond</em>: fanatieke Harry Potter-fans spelen <em>Zwerkbal</em> In 1998 verscheen het boek Harry Potter en de Steen der Wijzen in de Nederlandse boekwinkels, en sindsdien kan de tovenaarsleerling ook in ons land rekenen op een grote schare fans. Sommigen van hen gaan echter wel heel ver: er zijn zelfs Harry Potter-liefhebbers die in hun vrije tijd graag een potje Zwerkbal spelen. Gewoon, op de grond. Bekijk het hele fragment hierboven. J.K. Rowling over smerig detail in Harry Potter Bekijk deze video » Daniel Radcliffe hint op nieuwe Harry Potter Bekijk deze video » Harry Potter-fans spelen zwerkbal in Utrecht Bekijk deze video »

In 1998 verscheen het boek Harry Potter en de Steen der Wijzen in de Nederlandse boekwinkels, en sindsdien kan de tovenaarsleerling ook in ons land rekenen op een grote schare fans. Sommigen van hen gaan echter wel heel ver: er zijn zelfs Harry Potter-liefhebbers die in hun vrije tijd graag een potje Zwerkbal spelen. Gewoon, op de grond.

Bekijk het hele fragment hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Man bijt hond: fanatieke Harry Potter-fans spelen Zwerkbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier