Heftige beelden: vrachtwagen wordt geramd door aanstormende trein

Heftige beelden: vrachtwagen wordt geramd door aanstormende trein

Heftige beelden: <em>vrachtwagen</em> wordt geramd door aanstormende <em>trein</em> Bij de Tsjechische hoofdstad Praag is een Servische vrachtwagenchauffeur aan de dood ontsnapt. Nadat hij vast kwam te staan op het spoor, wist hij net op tijd uit de cabine te springen. Een aanstormende trein reed vervolgens op hoge snelheid de vrachtwagen aan. Bekijk de beelden hierboven. Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens boarden passagiers Bekijk deze video » Heftige beelden: Spaanse zangeres overlijdt na ontploffing op podium Bekijk deze video » Heftige beelden: keiharde val tijdens ski-afdaling op Winter Games Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: vrachtwagen wordt geramd door aanstormende trein

Bij de Tsjechische hoofdstad Praag is een Servische vrachtwagenchauffeur aan de dood ontsnapt. Nadat hij vast kwam te staan op het spoor, wist hij net op tijd uit de cabine te springen. Een aanstormende trein reed vervolgens op hoge snelheid de vrachtwagen aan.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: vrachtwagen wordt geramd door aanstormende trein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV