Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed"

Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed"

Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed" Gordon is momenteel in New York voor onderzoek naar zijn stembanden. Het feit dat hij zo ver van huis is weerhoudt hem er niet van om een AA meeting bij te wonen. "Het geheim is om ook gewoon in de vakantie te gaan, ander hou je het niet vol. Beter dan ooitMorgen is zal het alweer twee maanden geleden zijn dat Gordon voor het laatst alcohol heeft gedronken. Volgens hem is het een heel ander leven en voelt hij zich geweldig. Hij hoopt een inspiratie voor velen te kunnen zijn. Bekijk hierboven het hele fragment Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van' Bekijk deze video » Gordon wil zangcarrière weer oppakken na bezoek aan New York Bekijk deze video » Grote opluchting voor Gordon: hij kan weer gaan zingen! Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed"

Gordon is momenteel in New York voor onderzoek naar zijn stembanden. Het feit dat hij zo ver van huis is weerhoudt hem er niet van om een AA meeting bij te wonen. "Het geheim is om ook gewoon in de vakantie te gaan, ander hou je het niet vol.

Beter dan ooit
Morgen is zal het alweer twee maanden geleden zijn dat Gordon voor het laatst alcohol heeft gedronken. Volgens hem is het een heel ander leven en voelt hij zich geweldig. Hij hoopt een inspiratie voor velen te kunnen zijn.

Bekijk hierboven het hele fragment

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV