Glennis Grace na Whitney Houston-eerbetoon klaar voor eigen repertoire

Glennis Grace na Whitney Houston-eerbetoon klaar voor eigen repertoire

<em>Glennis Grace</em> na <em>Whitney Houston</em>-eerbetoon klaar voor eigen repertoire Glennis Grace staat dit weekend in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam met haar show die in het teken staan van haar grote idool Whitney Houston. Ondanks dat Glennis het heerlijk vindt om deze optredens te geven, wil ze zich ook graag weer richten op haar eigen muziek. ‘Daar is het wel tijd voor’“Ik ga hierna eerst op vakantie”, vertelt de zangeres in bovenstaande video van RTL Boulevard. “Daarna ga ik werken aan mijn eigen repertoire. We gaan heel snel een nieuwe clubtour aankondigen. Heel veel eigen dingen, daar is het nu ook wel tijd voor.” Beelden concert Glennis Grace: Whitney Tribute vanuit Ahoy Rotterdam Bekijk deze video » Glennis Grace voor de laatse keer als Whitney Houston in Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
Glennis Grace na Whitney Houston-eerbetoon klaar voor eigen repertoire

Glennis Grace staat dit weekend in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam met haar show die in het teken staan van haar grote idool Whitney Houston. Ondanks dat Glennis het heerlijk vindt om deze optredens te geven, wil ze zich ook graag weer richten op haar eigen muziek.

‘Daar is het wel tijd voor’
“Ik ga hierna eerst op vakantie”, vertelt de zangeres in bovenstaande video van RTL Boulevard. “Daarna ga ik werken aan mijn eigen repertoire. We gaan heel snel een nieuwe clubtour aankondigen. Heel veel eigen dingen, daar is het nu ook wel tijd voor.”

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace na Whitney Houston-eerbetoon klaar voor eigen repertoire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV