Donny van de Beek dolgelukkig met dochter Dennis Bergkamp

Donny van de Beek dolgelukkig met dochter Dennis Bergkamp

Donny van de Beek dolgelukkig met dochter Dennis Bergkamp Donny van de Beek staat volop in de spotlight in het blad Life After Football. En niet alleen met zijn carrière gaat het voor de wind, ook in de liefde gaat het heel erg goed met de Ajacied. ‘Relatie bevalt heel goed’In bovenstaande video is te zien hoe de voetballer in het zonnetje wordt gezet. Donny vertelt ook over zijn kersverse relatie met Estelle, dochter van Dennis Bergkamp. “Sinds kort hebben we een relatie met elkaar, dat bevalt heel goed”, aldus Van de Beek. Donny van de Beek wordt gek van vragen over vertrek bij Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Donny van de Beek dolgelukkig met dochter Dennis Bergkamp

Donny van de Beek staat volop in de spotlight in het blad Life After Football. En niet alleen met zijn carrière gaat het voor de wind, ook in de liefde gaat het heel erg goed met de Ajacied.

‘Relatie bevalt heel goed’
In bovenstaande video is te zien hoe de voetballer in het zonnetje wordt gezet. Donny vertelt ook over zijn kersverse relatie met Estelle, dochter van Dennis Bergkamp. “Sinds kort hebben we een relatie met elkaar, dat bevalt heel goed”, aldus Van de Beek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donny van de Beek dolgelukkig met dochter Dennis Bergkamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV