Gerard Joling helemaal de weg kwijt in gelekte video

Gerard Joling helemaal de weg kwijt in gelekte video

<em>Gerard Joling</em> helemaal de weg kwijt in gelekte video Dat Gerard Joling wel van een feestje houdt, is geen geheim. Maar nu is er een video gelekt waarin de zanger behoorlijk de weg kwijt lijkt te zijn. Feestje in de taxiVK Mag heeft bovenstaande video gepubliceerd, deze circuleert op social media. Joling zit in een taxi, viert een feestje met een aantal gasten en heeft moeite om bij de les te blijven. Ook tongt hij met een van zijn medepassagiers. Bekijk de beelden van de feestende Gerard Joling in een taxi in de video hierboven. Gerard Joling laat Chantal Janzen zien hoe hard hij kan boeren Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling helemaal de weg kwijt in gelekte video

Dat Gerard Joling wel van een feestje houdt, is geen geheim. Maar nu is er een video gelekt waarin de zanger behoorlijk de weg kwijt lijkt te zijn.

Feestje in de taxi
VK Mag heeft bovenstaande video gepubliceerd, deze circuleert op social media. Joling zit in een taxi, viert een feestje met een aantal gasten en heeft moeite om bij de les te blijven. Ook tongt hij met een van zijn medepassagiers.

Bekijk de beelden van de feestende Gerard Joling in een taxi in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling helemaal de weg kwijt in gelekte video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV