Demonstraties bij omstreden nazi-expositie

Demonstraties bij omstreden nazi-expositie

<em>Demonstraties</em> bij omstreden <em>nazi-expositie</em> In een museum in Den Bosch is een expositie begonnen waarin de design van de nazi-beweging van Hitler in de jaren '30. Volgens de directeur van het museum hebben o.a. Joodse belangengroepen meegedacht om de tentoonstelling zo min mogelijk te laten kwetsen. Voor veel mensen is dat niet genoeg: zij willen dat de demonstratie stopt. Bekijk het fragment hierboven. Pieter Roelofs over 'Lang Leve Rembrandt' expositie in Rijksmuseum Bekijk deze video » Rel rond expositie over 100 jaar Zangeres Zonder Naam Bekijk deze video »
Nieuws :
Demonstraties bij omstreden nazi-expositie

In een museum in Den Bosch is een expositie begonnen waarin de design van de nazi-beweging van Hitler in de jaren '30. Volgens de directeur van het museum hebben o.a. Joodse belangengroepen meegedacht om de tentoonstelling zo min mogelijk te laten kwetsen. Voor veel mensen is dat niet genoeg: zij willen dat de demonstratie stopt.

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Demonstraties bij omstreden nazi-expositie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV