Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden.

Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden.

Was <em>Frits Wester</em> dronken op tv? Bekijk de beelden. UPDATE: Frits Wester zal voorlopig niet op tv verschijnen vanwege gezondheidsproblemen. Zondagavond zat de schrik er flink in bij kijkers van RTL Nieuws: Politiek verslaggever Frits Wester had volgens veel kijkers 'iets te diep in het glaasje gekeken' en deed lam verslag van de bemoeienis van het ministerie van Justitie in de zaak-Wilders. Andere kijkers waren bezorgd om de verslaggever: "Gaat het wel goed met Frits?" Wester vloog zondagmiddag naar Italië, waarschijnlijk om zakelijke redenen. In het Half Acht Journaal mocht hij alweer verslag goed van het proces Wilders. Wester zelf reageerde later zondagavond kort op het incident. De 57-jarige verslaggever stelt 'moe’ te zijn en doet vooralsnog geen verdere uitspraken over zijn verslag. Frits Wester niet dronken: "Was gewoon ontzettend moe" Bekijk deze video »
TV :
Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden.

UPDATE: Frits Wester zal voorlopig niet op tv verschijnen vanwege gezondheidsproblemen.

Zondagavond zat de schrik er flink in bij kijkers van RTL Nieuws: Politiek verslaggever Frits Wester had volgens veel kijkers 'iets te diep in het glaasje gekeken' en deed lam verslag van de bemoeienis van het ministerie van Justitie in de zaak-Wilders. Andere kijkers waren bezorgd om de verslaggever: "Gaat het wel goed met Frits?"

Wester vloog zondagmiddag naar Italië, waarschijnlijk om zakelijke redenen. In het Half Acht Journaal mocht hij alweer verslag goed van het proces Wilders.

Wester zelf reageerde later zondagavond kort op het incident. De 57-jarige verslaggever stelt 'moe’ te zijn en doet vooralsnog geen verdere uitspraken over zijn verslag.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier