Koningin Máxima vraagt aandacht voor mensen met schulden

Koningin Máxima vraagt aandacht voor mensen met schulden

<em>Koningin Máxima</em> vraagt aandacht voor mensen met schulden Koningin Máxima maakt zich hard voor een leven zonder schulden. Vandaag bezocht ze in het kader van de campagne Kom uit je schuld een bezoek aan Utrecht. De campagne richt zich vooral op mensen die werken in de schuldhulpverlening. Tijdens de bijeenkomst werd onder meer gesproken over het taboe dat nog altijd heerst op het hebben van schulden. Bekijk de beelden, van koningshuisdeskundige Rick Evers, hierboven. Bekijk ook Koningin Máxima doet zelf haar boodschappen op vakantie in Griekenland Bekijk deze video » Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Koningin Máxima vraagt aandacht voor mensen met schulden

Koningin Máxima maakt zich hard voor een leven zonder schulden. Vandaag bezocht ze in het kader van de campagne Kom uit je schuld een bezoek aan Utrecht. De campagne richt zich vooral op mensen die werken in de schuldhulpverlening. Tijdens de bijeenkomst werd onder meer gesproken over het taboe dat nog altijd heerst op het hebben van schulden. Bekijk de beelden, van koningshuisdeskundige Rick Evers, hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima vraagt aandacht voor mensen met schulden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen