Kaj Gorgels moet "nieuwe batterij in zijn reet" na black-out Expeditie Robinson

Kaj Gorgels moet "nieuwe batterij in zijn reet" na black-out Expeditie Robinson

<em>Kaj Gorgels</em> moet &quot;nieuwe batterij in zijn reet&quot; na black-out <em>Expeditie Robinson</em> Kaj Gorgels heeft dit jaar de plek van Dennis Weening overgenomen als co-presentator van Expeditie Robinson. Dat hij nog behoorlijk moet wennen aan zijn nieuwe rol, blijkt uit een gelekte video van de eerste eilandraad. Nieuwe batterijUiteraard hebben we hier niet te maken met een echt filmpje, maar met een voice-over van BlendTV. Het online kanaal maakt elk jaar een aantal voice-overs van Expeditie Robinson. Dit keer blijkt dat Kaj Gorgels een behoorlijke black-out heeft tijdens de eerste eilandraad, maar Nicolette Kluijver duldt geen commentaar op haar collega. "Even stil zijn nu, oké Pippi?" zegt ze tegen Frank van der Lende. Bekijk het hilarische fragment hierboven. Kaj Gorgels bereidt zich voor op eerste eilandraad Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Anita Heilker is eerste afvalller Bekijk deze video » Expeditie Robinson-Rob Geus: "Pan ging in de fik" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Kaj Gorgels moet "nieuwe batterij in zijn reet" na black-out Expeditie Robinson

Kaj Gorgels heeft dit jaar de plek van Dennis Weening overgenomen als co-presentator van Expeditie Robinson. Dat hij nog behoorlijk moet wennen aan zijn nieuwe rol, blijkt uit een gelekte video van de eerste eilandraad.

Nieuwe batterij
Uiteraard hebben we hier niet te maken met een echt filmpje, maar met een voice-over van BlendTV. Het online kanaal maakt elk jaar een aantal voice-overs van Expeditie Robinson. Dit keer blijkt dat Kaj Gorgels een behoorlijke black-out heeft tijdens de eerste eilandraad, maar Nicolette Kluijver duldt geen commentaar op haar collega. "Even stil zijn nu, oké Pippi?" zegt ze tegen Frank van der Lende.

Bekijk het hilarische fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels moet "nieuwe batterij in zijn reet" na black-out Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV