Onze boerderij gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen

Onze boerderij gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen

<em>Onze boerderij</em> gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen In Onze boerderij is Yvon Jaspers op bezoek bij boer Riks, die ooit meedeed aan het programma Boer zoekt vrouw. Riks woont in Canada, maar zit momenteel behoorlijk in de problemen: de afgelopen winters werden veel van zijn koeien om onverklaarbare redenen ziek. "Er zijn er twintig of doodgegaan, of afgevoerd. Dus het was foute boel." Onze boerderij is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met boer Riks hierboven. Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan' Bekijk deze video » Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen

In Onze boerderij is Yvon Jaspers op bezoek bij boer Riks, die ooit meedeed aan het programma Boer zoekt vrouw. Riks woont in Canada, maar zit momenteel behoorlijk in de problemen: de afgelopen winters werden veel van zijn koeien om onverklaarbare redenen ziek. "Er zijn er twintig of doodgegaan, of afgevoerd. Dus het was foute boel."

Onze boerderij is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met boer Riks hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV