Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada

Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada

Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada Carice van Houten en Halina Reijn werken momenteel het internationale filmfestivalcircuit af vanwege de première van de film Instinct. Dit weekend waren ze in Toronto, waar vooral Van Houten werd onthaald als superster. DoodengVan Houtens onthaal is voor een groot deel het gevolg van het wereldwijde succes van de serie Game of Thrones, waar ze een belangrijke rol in had. Nu de film Instinct is geselecteerd als de Nederlandse Oscar-inzending voor komend jaar, zijn er veel ogen op het duo gericht. Vooral de release in eigen angst boezemt de hartsvriendinnen angst in: "Ik vind het doodeng," aldus Reijn, die met Instinct haar regiedebuut maakt. Instinct is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het interview met Carice van Houten en Halina Reijn hierboven. Trailer Instinct Bekijk deze trailer »
Film :
Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada

Carice van Houten en Halina Reijn werken momenteel het internationale filmfestivalcircuit af vanwege de première van de film Instinct. Dit weekend waren ze in Toronto, waar vooral Van Houten werd onthaald als superster.

Doodeng
Van Houtens onthaal is voor een groot deel het gevolg van het wereldwijde succes van de serie Game of Thrones, waar ze een belangrijke rol in had. Nu de film Instinct is geselecteerd als de Nederlandse Oscar-inzending voor komend jaar, zijn er veel ogen op het duo gericht. Vooral de release in eigen angst boezemt de hartsvriendinnen angst in: "Ik vind het doodeng," aldus Reijn, die met Instinct haar regiedebuut maakt.

Instinct is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het interview met Carice van Houten en Halina Reijn hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV