Armin van Buuren: "We zijn allemaal slachtoffer van social media"

Armin van Buuren: "We zijn allemaal slachtoffer van social media"

<em>Armin van Buuren</em>: &quot;We zijn allemaal slachtoffer van social media&quot; Dj Armin van Buuren praat bij Jinek over de moeilijke tijden die hij meegemaakt heeft gedurende zijn carrière en hoe lastig hij het vond om om te gaan met negatieve kritieken: "We zijn allemaal slachtoffer van social media geworden. Op een onbewaakt moment bekijk je je tijdlijn op Twitter en dan is er één iemand die helemaal losgaat. Dan ben ik de hele avond weg." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Wendy van Dijk: "Mijn oude liefde kwam weer terug" Bekijk deze video » Jinek gemist? "Pierre Bokma speelt Hitler als verleidelijke en vriendelijke man" Bekijk deze video »
TV :
Armin van Buuren: "We zijn allemaal slachtoffer van social media"

Dj Armin van Buuren praat bij Jinek over de moeilijke tijden die hij meegemaakt heeft gedurende zijn carrière en hoe lastig hij het vond om om te gaan met negatieve kritieken: "We zijn allemaal slachtoffer van social media geworden. Op een onbewaakt moment bekijk je je tijdlijn op Twitter en dan is er één iemand die helemaal losgaat. Dan ben ik de hele avond weg." Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren: "We zijn allemaal slachtoffer van social media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV