Zangeres Jesy Nelson van Little Mix vertelt openhartig over zelfmoordpoging

Zangeres Jesy Nelson van Little Mix vertelt openhartig over zelfmoordpoging

Zangeres Jesy Nelson van Little Mix vertelt openhartig over zelfmoordpoging De meidengroep Little Mix won de Britse versie van X Factor in 2011, en begon vervolgens aan een succesvolle internationale carrière. Eén van de zangeressen, Jesy Nelson, is echter openhartig over haar zelfmoordpoging: "Eén comment kan je hele zelfbeeld veranderen." Dik en lelijkOnline is Nelson door veel 'trollen' uitgemaakt voor "de dikke en lelijke zangeres van Little Mix", waarmee ze duidelijk op een lager podium werd geplaatst dan haar collega's. De constante stroom van haatcomments heeft ervoor gezorgd dat Nelson in een zware depressie terechtkwam en uiteindelijk zelfs een overdosis nam. "Door er niet over te praten werd het alleen maar erger." Nu wil Nelson suïcidale mensen helpen. Bekijk het hele fragment hierboven. Olcay Gulsen over groeiende aantal stress-coaches Bekijk deze video » Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media" Bekijk deze video »
Muziek :
Zangeres Jesy Nelson van Little Mix vertelt openhartig over zelfmoordpoging

De meidengroep Little Mix won de Britse versie van X Factor in 2011, en begon vervolgens aan een succesvolle internationale carrière. Eén van de zangeressen, Jesy Nelson, is echter openhartig over haar zelfmoordpoging: "Eén comment kan je hele zelfbeeld veranderen."

Dik en lelijk
Online is Nelson door veel 'trollen' uitgemaakt voor "de dikke en lelijke zangeres van Little Mix", waarmee ze duidelijk op een lager podium werd geplaatst dan haar collega's. De constante stroom van haatcomments heeft ervoor gezorgd dat Nelson in een zware depressie terechtkwam en uiteindelijk zelfs een overdosis nam. "Door er niet over te praten werd het alleen maar erger." Nu wil Nelson suïcidale mensen helpen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Jesy Nelson van Little Mix vertelt openhartig over zelfmoordpoging of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV