Matthijs de Ligt lacht om lage cijfers van De Telegraaf: "Alleen maar leuk"

Matthijs de Ligt lacht om lage cijfers van De Telegraaf: "Alleen maar leuk"

<em>Matthijs de Ligt</em> lacht om lage cijfers van <em>De Telegraaf</em>: &quot;Alleen maar leuk&quot; De Telegraaf ligt de laatste tijd regelmatig onder vuur, mede door de opmerkelijke artikelen van 'chef voetbal' Valentijn Driessen. Ook de cijfers voor de spelers van Oranje na de wedstrijd tegen Duitsland deden de wenkbrauwen fronsen: de hoogste beoordeling was een 6. Wat vindt Matthijs de Ligt daarvan? "Alleen maar leuk om te zien." Bekijk het interview met Matthijs de Ligt hierboven. Nederlands elftal daagt Duitsland uit met fraaie video: "De nieuwe golf komt eraan" Bekijk deze video » Samenvatting Duitsland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Joachim Löw na Duitsland - Nederland: 'We hebben verdiend verloren' Bekijk deze video »
Voetbal :
Matthijs de Ligt lacht om lage cijfers van De Telegraaf: "Alleen maar leuk"

De Telegraaf ligt de laatste tijd regelmatig onder vuur, mede door de opmerkelijke artikelen van 'chef voetbal' Valentijn Driessen. Ook de cijfers voor de spelers van Oranje na de wedstrijd tegen Duitsland deden de wenkbrauwen fronsen: de hoogste beoordeling was een 6. Wat vindt Matthijs de Ligt daarvan? "Alleen maar leuk om te zien."

Bekijk het interview met Matthijs de Ligt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt lacht om lage cijfers van De Telegraaf: "Alleen maar leuk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen