Jöel Veltman is klaar met Johan Derksen: "Ene keer ben je Europese top, dan weer niet"

Jöel Veltman is klaar met Johan Derksen: "Ene keer ben je Europese top, dan weer niet"

Jöel Veltman is klaar met Johan Derksen: "Ene keer ben je Europese top, dan weer niet" Verdediger Joël Veltman, in dienst van Ajax, mocht gisteravond voor het eerst in twee jaar weer speelminuten maken voor het Nederlands elftal. Hij is regelmatig het mikpunt van kritiek, en vooral met Johan Derksen is de verdediger wel klaar: "De ene keer ben je Europese top, dan weer niet." Heerlijke groepHet was weer even wennen voor Veltman, maar gelukkig kende hij negentig procent van de spelers nog. Hij is van mening dat Oranje momenteel een heerlijke groep heeft. Over de kritiek heeft Veltman dan ook een duidelijk standpunt: "Ik heb zo'n beetje 200 wedstrijden voor Ajax gespeeld, dat zegt volgens mij wel wat." Bekijk het interview met Joël Veltman hierboven. Johan Derksen over Jandino Asporaat: 'Lachend leeghoofd' Bekijk deze video » Johan Derksen over Estland - Nederland: ’Ik zit al klaar met mijn oranje klompen aan’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Jöel Veltman is klaar met Johan Derksen: "Ene keer ben je Europese top, dan weer niet"

Verdediger Joël Veltman, in dienst van Ajax, mocht gisteravond voor het eerst in twee jaar weer speelminuten maken voor het Nederlands elftal. Hij is regelmatig het mikpunt van kritiek, en vooral met Johan Derksen is de verdediger wel klaar: "De ene keer ben je Europese top, dan weer niet."

Heerlijke groep
Het was weer even wennen voor Veltman, maar gelukkig kende hij negentig procent van de spelers nog. Hij is van mening dat Oranje momenteel een heerlijke groep heeft. Over de kritiek heeft Veltman dan ook een duidelijk standpunt: "Ik heb zo'n beetje 200 wedstrijden voor Ajax gespeeld, dat zegt volgens mij wel wat."

Bekijk het interview met Joël Veltman hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jöel Veltman is klaar met Johan Derksen: "Ene keer ben je Europese top, dan weer niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV