School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis"

School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis"

School omgekomen kinderen <em>familiedrama Dordrecht</em>: &quot;Grote droefenis&quot; De verslagenheid is groot in Dordrecht na het familiedrama dat gisteren plaatsvond en waarbij vier doden vielen: een vader, moeder en hun twee kinderen. Die kinderen waren leerling op twee scholen in Dordrecht. Jitze Ramaker, voorzitter van de lokale scholenkoepel, reageert: "Groot verdriet. De gedachten gaan uit naar de familie. Verschrikkelijk grote droefenis als kinderen zo jong overlijden." SlachtofferhulpDe scholen hebben slachtofferhulp ingeschakeld. "Er zal heel veel gepraat worden met de kinderen. We gaan proberen uit te leggen wat er aan de hand is, dat er een leerling overleden is." Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook Schietpartij Dordrecht: Drie mensen doodgeschoten, dader is agent Bekijk deze video » Man doodgestoken na ruzie over metrodeur Capelsebrug Rotterdam. Dader nog voortvluchtig Bekijk deze video »
Nieuws :
School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis"

De verslagenheid is groot in Dordrecht na het familiedrama dat gisteren plaatsvond en waarbij vier doden vielen: een vader, moeder en hun twee kinderen. Die kinderen waren leerling op twee scholen in Dordrecht. Jitze Ramaker, voorzitter van de lokale scholenkoepel, reageert: "Groot verdriet. De gedachten gaan uit naar de familie. Verschrikkelijk grote droefenis als kinderen zo jong overlijden."

Slachtofferhulp
De scholen hebben slachtofferhulp ingeschakeld. "Er zal heel veel gepraat worden met de kinderen. We gaan proberen uit te leggen wat er aan de hand is, dat er een leerling overleden is." Bekijk het fragment van het AD hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen