Rick Evers: "Oranjes wilden niet betalen voor paleizen en de inboedel"

Rick Evers: "Oranjes wilden niet betalen voor paleizen en de inboedel"

Rick Evers: "Oranjes wilden niet betalen voor paleizen en de inboedel" Koningshuisdeskundige Rick Evers spreekt bij Koffietijd over het laatste nieuws rondom de royals. Hij gaat in op de ophef over de koninklijke paleizen en de betaling van het onderhoud: "Het is een raar verhaal. De Oranjes wilden in de jaren 70 eigenlijk niet meer betalen voor de paleizen en in de inboedel. Als jullie perse willen als staat dat het hier in blijft staan, moeten jullie het zelf maar overkopen, zo stelden ze destijds", aldus Evers. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag Bekijk deze video » Mark Rutte snapt niks van dubbele kosten koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
TV :
Rick Evers: "Oranjes wilden niet betalen voor paleizen en de inboedel"

Koningshuisdeskundige Rick Evers spreekt bij Koffietijd over het laatste nieuws rondom de royals. Hij gaat in op de ophef over de koninklijke paleizen en de betaling van het onderhoud: "Het is een raar verhaal. De Oranjes wilden in de jaren 70 eigenlijk niet meer betalen voor de paleizen en in de inboedel. Als jullie perse willen als staat dat het hier in blijft staan, moeten jullie het zelf maar overkopen, zo stelden ze destijds", aldus Evers. Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rick Evers: "Oranjes wilden niet betalen voor paleizen en de inboedel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV