Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam

Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam

Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam Dinsdagochtend heeft in Rotterdam een schietpartij plaatsgevonden waarna de politie twee auto's met kogelgaten heeft aangetroffen. Vermoed wordt dat iemand slachtoffer geworden is van carjacking. Er zijn veel agenten op de been en het onderzoek is in volle gang. Bekijk de eerste beelden, van Hart van Nederland, hierboven. Update 14:00 uur: de politie heeft twee mensen aangehouden. Zij zaten in de beschoten Range Rover. Bekijk ook School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis" Bekijk deze video » Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden Bekijk deze video »
TV :
Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam

Dinsdagochtend heeft in Rotterdam een schietpartij plaatsgevonden waarna de politie twee auto's met kogelgaten heeft aangetroffen. Vermoed wordt dat iemand slachtoffer geworden is van carjacking. Er zijn veel agenten op de been en het onderzoek is in volle gang. Bekijk de eerste beelden, van Hart van Nederland, hierboven.

Update 14:00 uur: de politie heeft twee mensen aangehouden. Zij zaten in de beschoten Range Rover.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV