"Rob Geus is niet trots op optreden in Expeditie Robinson," aldus Roy Donders

"Rob Geus is niet trots op optreden in Expeditie Robinson," aldus Roy Donders

&quot;<em>Rob Geus</em> is niet trots op optreden in <em>Expeditie Robinson</em>,&quot; aldus Roy Donders Rob Geus is nu al één van de meest besproken kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Hij komt niet altijd even handig over; zo gaat het koken bij de hygiëne-expert constant de mist in. Volgens Roy Donders is Geus niet trots op zijn optreden. "Hij had zich moeten verdiepen"Collega-kandidaat Donders vindt dat Geus, die jarenlang allerlei keukens bezocht in De smaakpolitie, zich misschien iets beter had moeten verdiepen in de temperatuur van de pan en de samenstelling van "het papje". Onderling hebben de kandidaten het echter nog steeds gezellig: "We hebben een groeps-app die iedere zondagavond helemaal los gaat!" Bekijk het hele interview met Roy Donders hierboven. Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring" Bekijk deze video » Rob Geus deelde flosdraadje met andere Expeditie Robinson-deelnemers Bekijk deze video » Expeditie Robinson-Rob Geus: "Pan ging in de fik" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
"Rob Geus is niet trots op optreden in Expeditie Robinson," aldus Roy Donders

Rob Geus is nu al één van de meest besproken kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Hij komt niet altijd even handig over; zo gaat het koken bij de hygiëne-expert constant de mist in. Volgens Roy Donders is Geus niet trots op zijn optreden.

"Hij had zich moeten verdiepen"
Collega-kandidaat Donders vindt dat Geus, die jarenlang allerlei keukens bezocht in De smaakpolitie, zich misschien iets beter had moeten verdiepen in de temperatuur van de pan en de samenstelling van "het papje". Onderling hebben de kandidaten het echter nog steeds gezellig: "We hebben een groeps-app die iedere zondagavond helemaal los gaat!"

Bekijk het hele interview met Roy Donders hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Rob Geus is niet trots op optreden in Expeditie Robinson," aldus Roy Donders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV