Vrouw drogeert en berooft 94-jarige man in Amsterdam

Vrouw drogeert en berooft 94-jarige man in Amsterdam

Vrouw drogeert en berooft 94-jarige man in <em>Amsterdam</em> Op dinsdag 10 september werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Amsterdam. Een vouw drogeerde een 94-jarige man. De man is hier niet meer bovenop gekomen. Volgens naaste familie is de levensvreugde weg. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. 29-jarige man neergestoken in Almere Bekijk deze video » Overval eigenaren coffeeshop in Haarlem Bekijk deze video »
Misdaad :
Vrouw drogeert en berooft 94-jarige man in Amsterdam

Op dinsdag 10 september werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Amsterdam. Een vouw drogeerde een 94-jarige man. De man is hier niet meer bovenop gekomen. Volgens naaste familie is de levensvreugde weg.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw drogeert en berooft 94-jarige man in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV