Lange samenvatting Engeland - Kosovo (EK kwalificatie)

Lange samenvatting Engeland - Kosovo (EK kwalificatie)

Lange samenvatting Engeland - Kosovo (EK kwalificatie) Engeland en Kosovo werkten gisteravond een spectaculaire wedstrijd af in groep A van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap. Kosovo kwam al in de eerste minuut op voorsprong via Valon Berisha, en dat was een voorbode voor een regen aan doelpunten. Uiteindelijk werd het 5-3 voor Engeland. Bekijk de samenvatting hierboven. Samenvatting Engeland - Bulgarije (EK kwalificatie) Bekijk deze video » Samenvatting Estland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Samenvatting Schotland - België (EK kwalificatie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Lange samenvatting Engeland - Kosovo (EK kwalificatie)

Engeland en Kosovo werkten gisteravond een spectaculaire wedstrijd af in groep A van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap. Kosovo kwam al in de eerste minuut op voorsprong via Valon Berisha, en dat was een voorbode voor een regen aan doelpunten. Uiteindelijk werd het 5-3 voor Engeland.

Bekijk de samenvatting hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lange samenvatting Engeland - Kosovo (EK kwalificatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV