Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets"

Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets"

Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets" Hugo Borst schoof gisteravond aan bij Jinek om nog maar eens terug te komen op de problemen in de ouderenzorg. Enkele jaren geleden kwam hij met een manifest, dat ook in de Tweede Kamer belandde en waardoor er geld vrijkwam voor de ouderenzorg. De waarheid is echter hard: er is bijna niets gebeurd, waardoor de schrijver en zijn metgezellen "radeloos" zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug Bekijk deze video » Minister Hugo de Jonge (CDA): "Organisatie in jeugdzorg moet echt beter" Bekijk deze video »
Talkshow :
Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets"

Hugo Borst schoof gisteravond aan bij Jinek om nog maar eens terug te komen op de problemen in de ouderenzorg. Enkele jaren geleden kwam hij met een manifest, dat ook in de Tweede Kamer belandde en waardoor er geld vrijkwam voor de ouderenzorg. De waarheid is echter hard: er is bijna niets gebeurd, waardoor de schrijver en zijn metgezellen "radeloos" zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV