11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot?

11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot?

<em>11 september 2001</em>: waren de aanslagen van 9/11 een complot? Telegraaf-journalist Wilson Boldewijn onderzoekt in zijn serie Complottheorieën de aanslagen van 11 september 2001. Al snel na de fatale dag spraken complotdenkers over een 'inside job' van de Amerikaanse overheid. Hoe zit het precies met die theorieën? Al QaidaDe aanslagen werden al snel toegeschreven aan Al Qaida, maar formeel heeft de terreurorganisatie van Osama bin Laden nooit officieel de verantwoordelijkheid opgeëist. Reden voor complotdenkers als George van Houts om hun vraagtekens bij de aanslagen te plaatsen. Niettemin viel de VS vervolgens onverbiddelijk Afghanistan binnen, om Bin Laden op te sporen. Bekijk de hele reportage hierboven. Dit is M: Nazorg na een terroristische aanslag Bekijk deze video » Paniek op Times Square na vrees voor aanslag Bekijk deze video » Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren' Bekijk deze video »
Buitenland :
11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot?

Telegraaf-journalist Wilson Boldewijn onderzoekt in zijn serie Complottheorieën de aanslagen van 11 september 2001. Al snel na de fatale dag spraken complotdenkers over een 'inside job' van de Amerikaanse overheid. Hoe zit het precies met die theorieën?

Al Qaida
De aanslagen werden al snel toegeschreven aan Al Qaida, maar formeel heeft de terreurorganisatie van Osama bin Laden nooit officieel de verantwoordelijkheid opgeëist. Reden voor complotdenkers als George van Houts om hun vraagtekens bij de aanslagen te plaatsen. Niettemin viel de VS vervolgens onverbiddelijk Afghanistan binnen, om Bin Laden op te sporen.

Bekijk de hele reportage hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen