Terreurverdachten drongen in juli bijna door tot in de studio van Jinek

Terreurverdachten drongen in juli bijna door tot in de studio van Jinek

Terreurverdachten drongen in juli bijna door tot in de studio van Jinek Eind juli zat onderneemster Annemarie van Gaal als voorstander van de handhaving van het nikabverbod aan tafel bij Jinek. Ze voelde zich zwaar in de minderheid, maar dat had nog verder kunnen gaan: er hadden bijna terreurverdachten in de studio gezeten. Extreme bewakingEr waren twee nikabdraagsters uitgenodigd om de uitzending bij te wonen, maar één van hen wilde zelf ook publiek meenemen. Nadat die mensen werden nagetrokken, bleken een aantal van hen op de lijst met terreurverdachten te staan. Die werden de toegang geweigerd, maar er was opeens wel extreme bewaking: "Iedereen werd gefouilleerd, alle tassen werden gecontroleerd." Bekijk het hele fragment hierboven. Boerkadrager Tamara Youssef over boerkaverbod: 'Mensen noemen me terrorist' Bekijk deze video » Annemarie van Gaal over boerka: 'Ik vind het eng' Bekijk deze video » Meningen over boerkaverbod verdeeld: "Geert Wilders is ook fucking allochtoon!" Bekijk deze video » Peter R. de Vries over boerkaverbod: 'Principieel op tegen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Terreurverdachten drongen in juli bijna door tot in de studio van Jinek

Eind juli zat onderneemster Annemarie van Gaal als voorstander van de handhaving van het nikabverbod aan tafel bij Jinek. Ze voelde zich zwaar in de minderheid, maar dat had nog verder kunnen gaan: er hadden bijna terreurverdachten in de studio gezeten.

Extreme bewaking
Er waren twee nikabdraagsters uitgenodigd om de uitzending bij te wonen, maar één van hen wilde zelf ook publiek meenemen. Nadat die mensen werden nagetrokken, bleken een aantal van hen op de lijst met terreurverdachten te staan. Die werden de toegang geweigerd, maar er was opeens wel extreme bewaking: "Iedereen werd gefouilleerd, alle tassen werden gecontroleerd."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terreurverdachten drongen in juli bijna door tot in de studio van Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV