Patty Brard en Gordon doen de gekste dingen voor nieuw reisprogramma

Patty Brard en Gordon doen de gekste dingen voor nieuw reisprogramma

Patty Brard en Gordon doen de gekste dingen voor nieuw reisprogramma Patty Brard is te gast bij Koffietijd, waar ze onder meer vertelt over de toekomstige tv-programma's die ze nog gaat maken. Zo is ze samen met Gordon op een bijzondere reis geweest, waarin ze de gekste dingen doen om de eeuwige jeugd te krijgen. Talkshow?En hoe zit het eigenlijk met de dagelijkse talkshow van Patty en Gordon, waar al een tijdje geruchten over zijn? Brard wil daar nog niks op zeggen; er is alleen een pilot-aflevering opgenomen, en pas na het reisprogramma gaan ze kijken of daar verder nog iets mee gaat gebeuren. Bekijk het hele fragment hierboven. Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek Bekijk deze video » Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij Bekijk deze video » Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van' Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard en Gordon doen de gekste dingen voor nieuw reisprogramma

Patty Brard is te gast bij Koffietijd, waar ze onder meer vertelt over de toekomstige tv-programma's die ze nog gaat maken. Zo is ze samen met Gordon op een bijzondere reis geweest, waarin ze de gekste dingen doen om de eeuwige jeugd te krijgen.

Talkshow?
En hoe zit het eigenlijk met de dagelijkse talkshow van Patty en Gordon, waar al een tijdje geruchten over zijn? Brard wil daar nog niks op zeggen; er is alleen een pilot-aflevering opgenomen, en pas na het reisprogramma gaan ze kijken of daar verder nog iets mee gaat gebeuren.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard en Gordon doen de gekste dingen voor nieuw reisprogramma of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV