Familie Rutten uit Het Spaanse Dorp: Polopos staat open voor eigen realityserie

Familie Rutten uit Het Spaanse Dorp: Polopos staat open voor eigen realityserie

Familie Rutten uit <em>Het Spaanse Dorp: Polopos</em> staat open voor eigen realityserie Het programma Het Spaanse Dorp: Polopos is inmiddels afgelopen, maar de deelnemers zijn nog lang niet vergeten. Vooral de familie Rutten heeft weinig te klagen over de aandacht. Tijd voor een eigen realityserie, wellicht? Een vervolgVolgens de familie zelf zijn er heel veel mensen die vragen om een realityserie waarin zij centraal staan. Dat staat allemaal nog niet vast, maar ze staan er naar eigen zeggen zeker voor open. En hoe bevalt het leven in Spanje eigenlijk? "Wij blijven absoluut in Spanje. We hebben een supermooi huis van meer dan 350 jaar oud, waar je helemaal zen wordt." Bekijk het hele fragment hierboven. Spaanse Dorp Polopos: Thysa en Wijnand winnen finale Bekijk deze video » Spaanse Dorp Polopos: Juani en John gaan uit van tweede plaats Bekijk deze video » Elisa uit Spaanse Dorp Polopos tegen Roy Donders: "Je doet het toch nooit goed" Bekijk deze video »
TV :
Familie Rutten uit Het Spaanse Dorp: Polopos staat open voor eigen realityserie

Het programma Het Spaanse Dorp: Polopos is inmiddels afgelopen, maar de deelnemers zijn nog lang niet vergeten. Vooral de familie Rutten heeft weinig te klagen over de aandacht. Tijd voor een eigen realityserie, wellicht?

Een vervolg
Volgens de familie zelf zijn er heel veel mensen die vragen om een realityserie waarin zij centraal staan. Dat staat allemaal nog niet vast, maar ze staan er naar eigen zeggen zeker voor open. En hoe bevalt het leven in Spanje eigenlijk? "Wij blijven absoluut in Spanje. We hebben een supermooi huis van meer dan 350 jaar oud, waar je helemaal zen wordt."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Rutten uit Het Spaanse Dorp: Polopos staat open voor eigen realityserie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV