Drama in Doesburg: vader van groot gezin overleden door koolmonoxide-vergifting

Drama in Doesburg: vader van groot gezin overleden door koolmonoxide-vergifting

Drama in Doesburg: vader van groot gezin overleden door koolmonoxide-vergifting Vanmorgen heeft zich een drama afgespeeld in het Gelderse Doesburg. Door een uitbraak van koolmonoxide brak er grote paniek uit in een woning. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de vader van het gezin is inmiddels overleden. PaniekVolgens de woordvoerder van de veiligheidsregio waren de bewoners in grote paniek: ze hingen schreeuwend uit het raam. Ook was er een vreemde geur waarneembaar. Na metingen van de brandweer bleek het inderdaad te gaan om koolmonoxide. Naast de vader werden ook de moeder en een minderjarig kind overgebracht naar het ziekenhuis; hun situatie is zorgelijk. Bekijk de beelden hierboven. Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide Bekijk deze video » Paniek in Doesburg: hulpdiensten rukken massaal uit na mogelijke vergiftiging Bekijk deze video »
Nieuws :
Drama in Doesburg: vader van groot gezin overleden door koolmonoxide-vergifting

Vanmorgen heeft zich een drama afgespeeld in het Gelderse Doesburg. Door een uitbraak van koolmonoxide brak er grote paniek uit in een woning. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de vader van het gezin is inmiddels overleden.

Paniek
Volgens de woordvoerder van de veiligheidsregio waren de bewoners in grote paniek: ze hingen schreeuwend uit het raam. Ook was er een vreemde geur waarneembaar. Na metingen van de brandweer bleek het inderdaad te gaan om koolmonoxide. Naast de vader werden ook de moeder en een minderjarig kind overgebracht naar het ziekenhuis; hun situatie is zorgelijk.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drama in Doesburg: vader van groot gezin overleden door koolmonoxide-vergifting of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV