Waylon en Beau van Erven Dorens zingen samen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

Waylon en Beau van Erven Dorens zingen samen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

<em>Waylon</em> en <em>Beau van Erven Dorens</em> zingen samen 'Laat Me' van Ramses Shaffy Een bijzondere afsluiting van het gesprek tussen zanger Waylon en presentator Beau van Erven Dorens, gisteravond in de talkshow Beau. Waylon, die eigenlijk zelden Nederlandstalig zingt, vertolkte 'Laat Me' van Ramses Shaffy, met wat hulp van Beau. SpeciaalWaylon begeleidt zichzelf op de gitaar en zegt voor het nummer dat "deze wel speciaal" is. Aan het eind van het nummer vraag Waylon of Van Erven Dorens mee wil zingen, en die blijkt niet moeilijk over te halen. Bekijk het hele fragment hierboven. Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer Bekijk deze video » Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens over talkshow: 'Het gaat iedere dag een stukje beter' Bekijk deze video »
Talkshow :
Waylon en Beau van Erven Dorens zingen samen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

Een bijzondere afsluiting van het gesprek tussen zanger Waylon en presentator Beau van Erven Dorens, gisteravond in de talkshow Beau. Waylon, die eigenlijk zelden Nederlandstalig zingt, vertolkte 'Laat Me' van Ramses Shaffy, met wat hulp van Beau.

Speciaal
Waylon begeleidt zichzelf op de gitaar en zegt voor het nummer dat "deze wel speciaal" is. Aan het eind van het nummer vraag Waylon of Van Erven Dorens mee wil zingen, en die blijkt niet moeilijk over te halen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waylon en Beau van Erven Dorens zingen samen 'Laat Me' van Ramses Shaffy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV