Prins Harry dol op Oranjesupporters en stroopwafels

Prins Harry dol op Oranjesupporters en stroopwafels

Prins Harry dol op Oranjesupporters en stroopwafels Prins Harry kan niet wachten om in 2020 naar Nederland te komen voor de Invictus games. Harry is initiatiefnemer van het sportevenement voor gewonde veteranen en militairen, dat volgend jaar in Den Haag plaatsvindt. In een Instagram-video vertelt de prins over wat hem zo aanspreekt aan Nederland. Oranje support“De steun en het oranje”, antwoordt de Britse prins op de vraag waar hij bij het event in Den Haag het meest naar uitkijkt. “Ik kijk uit naar de Oranje zee, het lawaai, de stroopwafels of hoe ze dan ook heten…” Bekijk het hele interview met prins Harry over de Invictus games in bovenstaande video. Prins Harry lanceert duurzaamheidsproject: 'Ik draag mijn steentje bij' Bekijk deze video » Britten pakken Meghan Markle hard aan: "Ze is de grootste hypocriet die er bestaat" Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry dol op Oranjesupporters en stroopwafels

Prins Harry kan niet wachten om in 2020 naar Nederland te komen voor de Invictus games. Harry is initiatiefnemer van het sportevenement voor gewonde veteranen en militairen, dat volgend jaar in Den Haag plaatsvindt. In een Instagram-video vertelt de prins over wat hem zo aanspreekt aan Nederland.

Oranje support
“De steun en het oranje”, antwoordt de Britse prins op de vraag waar hij bij het event in Den Haag het meest naar uitkijkt. “Ik kijk uit naar de Oranje zee, het lawaai, de stroopwafels of hoe ze dan ook heten…”

Bekijk het hele interview met prins Harry over de Invictus games in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry dol op Oranjesupporters en stroopwafels of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV