Utopia: Billy vertrekt al na twee dagen

Utopia: Billy vertrekt al na twee dagen

<em>Utopia</em>: Billy vertrekt al na twee dagen Billy Bakker kondigde twee dagen geleden groots haar entree aan door de poorten van Utopia binnen te wandelen en aan te kondigen dat ze de finale wilde winnen. Toch besluit de Utopiaan van het eerste uur nu alweer te vertrekken. 'Wees liever voor elkaar'“Ik ga terug naar mijn eigen wereld. Ik ga naar huis”, zegt Billy in bovenstaande video. Ze moet verder nog wat kwijt. “Deze plek waar jullie zijn is zo uniek. Ik word er altijd emotioneel van. Wees wat liever voor elkaar. Dit is een speeltuin, geniet ervan.” Vervolgens laat ze nog een zwarte envelop achter… Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Terugkeer Billy Bakker in Utopia zorgt voor verbijstering Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Billy vertrekt al na twee dagen

Billy Bakker kondigde twee dagen geleden groots haar entree aan door de poorten van Utopia binnen te wandelen en aan te kondigen dat ze de finale wilde winnen. Toch besluit de Utopiaan van het eerste uur nu alweer te vertrekken.

'Wees liever voor elkaar'
“Ik ga terug naar mijn eigen wereld. Ik ga naar huis”, zegt Billy in bovenstaande video. Ze moet verder nog wat kwijt. “Deze plek waar jullie zijn is zo uniek. Ik word er altijd emotioneel van. Wees wat liever voor elkaar. Dit is een speeltuin, geniet ervan.” Vervolgens laat ze nog een zwarte envelop achter…

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Billy vertrekt al na twee dagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV