Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde

Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde

Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde Leo Blokhuis onderzoekt in Achter De Dijken de vrijheidsgeschiedenis. In het programma bezoekt hij deze keer een wel heel bijzondere plek, namelijk de schuilkelder die het leven heeft gered van zijn vader. “Dat deed me veel.” Bekijk alvast een fragment van Achter De Dijken in bovenstaande video. Het nieuwe seizoen van Achter de dijken is vanaf donderdag 12 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter de dijken terugkijken bij Gids.tv. Precies 80 jaar geleden startte de Tweede Wereldoorlog Bekijk deze video »
TV :
Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde

Leo Blokhuis onderzoekt in Achter De Dijken de vrijheidsgeschiedenis. In het programma bezoekt hij deze keer een wel heel bijzondere plek, namelijk de schuilkelder die het leven heeft gered van zijn vader. “Dat deed me veel.” Bekijk alvast een fragment van Achter De Dijken in bovenstaande video.

Het nieuwe seizoen van Achter de dijken is vanaf donderdag 12 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter de dijken terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV