Temptation Island VIPS: vindt Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’?

Temptation Island VIPS: vindt Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’?

<em>Temptation Island VIPS</em>: vindt Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’? Verleidster Angie zegt dat Orpheo in Temptation Island VIPS twee gezichten heeft. Volgens haar praat hij alleen maar over zijn relatie met Liessinde als de camera’s draaien, maar na de opnames zou hij hele andere dingen zeggen. ‘Hij vindt mij gevaarlijk’“Toen de camera's weg waren heeft hij letterlijk toegegeven dat hij mij een geil persoon vindt en dat hij mij gevaarlijk vindt. Dat is wel een beetje sneaky”, vertelt Angie in bovenstaande teaser-video. Ook is de stem van Orpheo te horen als er geen camera bij is: “Jij bent gewoon een best wel geil persoon.” Temptation Island VIPS is elke donderdag te zien op Videoland. Temptation Island Damian over hype rondom vrouwen sauzen Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island VIPS: vindt Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’?

Verleidster Angie zegt dat Orpheo in Temptation Island VIPS twee gezichten heeft. Volgens haar praat hij alleen maar over zijn relatie met Liessinde als de camera’s draaien, maar na de opnames zou hij hele andere dingen zeggen.

‘Hij vindt mij gevaarlijk’
“Toen de camera's weg waren heeft hij letterlijk toegegeven dat hij mij een geil persoon vindt en dat hij mij gevaarlijk vindt. Dat is wel een beetje sneaky”, vertelt Angie in bovenstaande teaser-video. Ook is de stem van Orpheo te horen als er geen camera bij is: “Jij bent gewoon een best wel geil persoon.”

Temptation Island VIPS is elke donderdag te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS: vindt Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV