Rechtbank vindt euthanasie op zwaar demente vrouw geen moord

Rechtbank vindt euthanasie op zwaar demente vrouw geen moord

Rechtbank vindt euthanasie op zwaar demente vrouw geen moord De rechtbank in Den Haag heeft geoordeeld dat voormalig verpleeghuisarts Catharina A. (68) op de correcte manier euthanasie heeft toegepast op een patiënt met zware dementie. De arts is vrijgesproken van alle rechtsvervolging. "Ze is heel verheugd, ze heeft bevestiging dat ze zogvuldig heeft gehandeld en dat is voor haar heel belangrijk", aldus de advocaat van Catharina A. Bekijk hierboven het hele fragment Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » OM over euthanasie demente vrouw: 'Moord, straf niet nodig' Bekijk deze video »
Nieuws :
Rechtbank vindt euthanasie op zwaar demente vrouw geen moord

De rechtbank in Den Haag heeft geoordeeld dat voormalig verpleeghuisarts Catharina A. (68) op de correcte manier euthanasie heeft toegepast op een patiënt met zware dementie. De arts is vrijgesproken van alle rechtsvervolging. "Ze is heel verheugd, ze heeft bevestiging dat ze zogvuldig heeft gehandeld en dat is voor haar heel belangrijk", aldus de advocaat van Catharina A.

Bekijk hierboven het hele fragment

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rechtbank vindt euthanasie op zwaar demente vrouw geen moord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV