Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie

Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie

Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie Nabil B., kroongetuige in de zaak tegen Ridouan Taghi, wil niks meer te maken hebben met het Team Getuigenbeschermig. Omdat B. niet tevreden is met de beveiliging die hij en zijn naasten krijgen wil hij zich volledig distantiëren van het team. Zijn onvrede lijkt terecht, gezien het feit dat zijn broer onlangs is doodgeschoten en zijn foto naar alle procesdeelnemers werd gestuurd, waaronder de verdachte. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment Proces tegen Ridouan Taghi begonnen, maar advocaat is bang dat hij al veroordeeld is Bekijk deze video » Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!" Bekijk deze video » Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties Bekijk deze video »
Nieuws :
Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie

Nabil B., kroongetuige in de zaak tegen Ridouan Taghi, wil niks meer te maken hebben met het Team Getuigenbeschermig. Omdat B. niet tevreden is met de beveiliging die hij en zijn naasten krijgen wil hij zich volledig distantiëren van het team. Zijn onvrede lijkt terecht, gezien het feit dat zijn broer onlangs is doodgeschoten en zijn foto naar alle procesdeelnemers werd gestuurd, waaronder de verdachte.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV