Instinct: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen

Instinct: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen

<em>Instinct</em>: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen Halina Reijn en Carice van Houten reizen de hele wereld over om hun nieuwe film Instinct te promoten. Het is de eerste keer voor Reijn dat ze een film regiseert. Het duo is onwijs nerveus, want hun film zal de opening van het Nederlandse Filmfestival zijn. InstinctDe film speelt zich af in een TBS-kliniek waar een therapeute (Carice van Houten) een relatie krijgt met de serieverkrachter (Marwan Kenzari) die ze behandeld. Marwan Kenzari speelde vorig jaar nog in de live remake van de kinderfilm Aladdin, dus dit is voor hem een hele omslag. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment. Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang' Bekijk deze video » Halina Reijn's Instinct pakt nu al internationale prijs Bekijk deze video » Carice van Houten heeft status van superster bij filmfestival in Canada Bekijk deze video »
Film :
Instinct: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen

Halina Reijn en Carice van Houten reizen de hele wereld over om hun nieuwe film Instinct te promoten. Het is de eerste keer voor Reijn dat ze een film regiseert. Het duo is onwijs nerveus, want hun film zal de opening van het Nederlandse Filmfestival zijn.

Instinct
De film speelt zich af in een TBS-kliniek waar een therapeute (Carice van Houten) een relatie krijgt met de serieverkrachter (Marwan Kenzari) die ze behandeld. Marwan Kenzari speelde vorig jaar nog in de live remake van de kinderfilm Aladdin, dus dit is voor hem een hele omslag.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Instinct: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen