DWDD gemist? Hugo Borst over Willem van Genk en outsider art

DWDD gemist? Hugo Borst over Willem van Genk en outsider art

DWDD gemist? Hugo Borst over Willem van Genk en outsider art Kunstkenner Hugo Borst vertelt over de zogenaamde outsider-kunstenaar Willem van Genk. Een outsider-kunstenaar is een kunstenaar zonder opleiding en vaak met een beperking. Volgende week opent in de Hermitage Amsterdam het museum voor Outsider Art met een expositie over de kunstenaar. Bekijk hierboven het hele fragment. Hugo Borst wedt met Jörgen Raymann voor 100 euro om finale Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video » Hugo Borst blikt vooruit op Duitsland - Nederland: "We kunnen winnen" Bekijk deze video » Hugo Borst luidt opnieuw de noodklok over ouderenzorg: "Er gebeurt niets" Bekijk deze video »
Entertainment :
DWDD gemist? Hugo Borst over Willem van Genk en outsider art

Kunstkenner Hugo Borst vertelt over de zogenaamde outsider-kunstenaar Willem van Genk. Een outsider-kunstenaar is een kunstenaar zonder opleiding en vaak met een beperking. Volgende week opent in de Hermitage Amsterdam het museum voor Outsider Art met een expositie over de kunstenaar.

Bekijk hierboven het hele fragment.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Hugo Borst over Willem van Genk en outsider art of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV