10-jarige scholier op het randje van de dood na vechtpartij

10-jarige scholier op het randje van de dood na vechtpartij

<em>10-jarige scholier</em> op het randje van de <em>dood</em> na vechtpartij Een vechtpartij op een schoolplein in Almelo heeft grootse gevolgen. Na onenigheid over een bal gaf een jongen een andere jongen een klap tegen zijn slaap. Op het eerste oog leek alles in orde, totdat de 10-jarige jongen moest overgeven. In het ziekenhuis bleek hij een bloeding bij het hersenvlies te hebben. De jongen is inmiddels weer thuis en maakt het goed. Bekijk hierboven het hele fragment. Voetballer Qatar slaat tegenstander vol in gezicht en krijgt rode kaart Bekijk deze video » Jan Roos kreeg klap op zijn neus: ‘Ik heb de muur geraakt’ Bekijk deze video » Bizarre beelden: grote vechtpartij tussen collega's in restaurant Gouda Bekijk deze video »
Nieuws :
10-jarige scholier op het randje van de dood na vechtpartij

Een vechtpartij op een schoolplein in Almelo heeft grootse gevolgen. Na onenigheid over een bal gaf een jongen een andere jongen een klap tegen zijn slaap. Op het eerste oog leek alles in orde, totdat de 10-jarige jongen moest overgeven. In het ziekenhuis bleek hij een bloeding bij het hersenvlies te hebben. De jongen is inmiddels weer thuis en maakt het goed.

Bekijk hierboven het hele fragment.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 10-jarige scholier op het randje van de dood na vechtpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen