Jennifer Lopez slaat zichzelf een blauw oog tijdens wereldtour

Jennifer Lopez slaat zichzelf een blauw oog tijdens wereldtour

Jennifer Lopez slaat zichzelf een blauw oog tijdens wereldtour Dat Jennifer Lopez inmiddels 50 is weerhoudt haar er niet van om op tour te gaan. Het ging alleen niet allemaal gesmeerd: zo liep de zangeres een blauw oog op toen ze zichzelf in haar gezicht sloeg. Haar 11-jarige dochter heeft tijdens de tour zelfs opgetreden met haar moeders nummer Limitless. Net als haar moeder haalt ze iedere hoge noot. Bekijk hierboven het hele fragment. Bekijk hier de sexy trailer Hustlers: Jennifer Lopez uit de kleren als paaldanseres Bekijk deze video » Ketodieet is mateloos populair bij grote sterren Bekijk deze video » Jonge Nederlandse modeontwerper Bono van Peursem werkt met Madonna Bekijk deze video »
Entertainment :
Jennifer Lopez slaat zichzelf een blauw oog tijdens wereldtour

Dat Jennifer Lopez inmiddels 50 is weerhoudt haar er niet van om op tour te gaan. Het ging alleen niet allemaal gesmeerd: zo liep de zangeres een blauw oog op toen ze zichzelf in haar gezicht sloeg. Haar 11-jarige dochter heeft tijdens de tour zelfs opgetreden met haar moeders nummer Limitless. Net als haar moeder haalt ze iedere hoge noot.

Bekijk hierboven het hele fragment.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Lopez slaat zichzelf een blauw oog tijdens wereldtour of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV