Nederlandse militairen verlenen noodhulp op de Bahama's na orkaan Dorian

Nederlandse militairen verlenen noodhulp op de Bahama's na orkaan Dorian

Nederlandse militairen verlenen noodhulp op de <em>Bahama's</em> na <em>orkaan Dorian</em> De eerste groep van Nederlanse militairen is woensdag (11 september) op de Bahama's gearriveerd. De militairen waren toevallig al op de Bahama's op oefening. Ze zijn met twee schepen en helikopters met voesel en water aangekomen om noodhulp te verlenen na orkaan Dorian. Bekijk hierboven het hele fragment Orkaan Dorian blaast bouwkraan omver in Canada Bekijk deze video » Orkaan Dorian treft Canada: zet auto's onder water Bekijk deze video » Op de Bahama's nog steeds een puinhoop door orkaan Dorian Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlandse militairen verlenen noodhulp op de Bahama's na orkaan Dorian

De eerste groep van Nederlanse militairen is woensdag (11 september) op de Bahama's gearriveerd. De militairen waren toevallig al op de Bahama's op oefening. Ze zijn met twee schepen en helikopters met voesel en water aangekomen om noodhulp te verlenen na orkaan Dorian.

Bekijk hierboven het hele fragment

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse militairen verlenen noodhulp op de Bahama's na orkaan Dorian of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen