Bewoners Utopia in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop

Bewoners Utopia in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop

Bewoners <em>Utopia</em> in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop Oud-inwoner Billy Bakker vertrok na twee dagen alweer uit Utopia, en liet hierbij een zwarte envelop achter. In bovenstaande video is te zien dat de bewoners deze brief vinden en het slechte nieuws zorgt voor een tranendal in de ideale samenleving. Geen contact meer met familieIn de brief staat dat ze per direct geen vrienden en familie meer op bezoek mogen krijgen. “Ook het schrijven en ontvangen van post van jullie geliefden, familie en vrienden behoort tot het verleden.” Dit nieuws komt bij een aantal Utopia-bewoners keihard aan. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Heftige ruzie tussen Merel en Shelley Bekijk deze video » Utopia: Billy vertrekt al na twee dagen Bekijk deze video »
TV :
Bewoners Utopia in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop

Oud-inwoner Billy Bakker vertrok na twee dagen alweer uit Utopia, en liet hierbij een zwarte envelop achter. In bovenstaande video is te zien dat de bewoners deze brief vinden en het slechte nieuws zorgt voor een tranendal in de ideale samenleving.

Geen contact meer met familie
In de brief staat dat ze per direct geen vrienden en familie meer op bezoek mogen krijgen. “Ook het schrijven en ontvangen van post van jullie geliefden, familie en vrienden behoort tot het verleden.” Dit nieuws komt bij een aantal Utopia-bewoners keihard aan.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bewoners Utopia in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV