Jan Slagter onderneemt actie na negatief rapport Ben Oude Nijhuis

Jan Slagter onderneemt actie na negatief rapport Ben Oude Nijhuis

<em>Jan Slagter</em> onderneemt actie na negatief rapport <em>Ben Oude Nijhuis</em> Jan Slagter’s verpleeghuis Ben Oude Nijhuis voldoet niet aan de normen, dat bleek onlangs uit een inspectierapport. Slagter laat nu weten dat hij actie onderneemt, omdat onder meer het medicatieoverzicht niet voldeed aan de eisen. “Dat is een hele belangrijke en dat neem ik heel serieus”, laat de Omroep MAX-baas weten in bovenstaande video van Jinek. Thierry Aartsen en Jan Slagter botsen over toekomst publieke omroep Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Slagter onderneemt actie na negatief rapport Ben Oude Nijhuis

Jan Slagter’s verpleeghuis Ben Oude Nijhuis voldoet niet aan de normen, dat bleek onlangs uit een inspectierapport. Slagter laat nu weten dat hij actie onderneemt, omdat onder meer het medicatieoverzicht niet voldeed aan de eisen. “Dat is een hele belangrijke en dat neem ik heel serieus”, laat de Omroep MAX-baas weten in bovenstaande video van Jinek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Slagter onderneemt actie na negatief rapport Ben Oude Nijhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen