Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek

Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek

Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek Shawn Mendes en Camila Cabello hebben op een bijzondere manier gereageerd op een aantal online haters. Ze hadden kritiek gekregen op hoe ze kussen, en slaan terug met een opzienbarende video, zo is hierboven te zien. ‘Kussen als vissen’“We zagen op Twitter en zo kritiek dat onze kus er raar uitziet, dat we kussen als vissen”, zegt Mendes. “We willen laten zien hoe we echt kussen.” Vervolgens gaan de twee helemaal los en lachen ze erbij. SeñoritaMendes en Cabello hebben een megahit gescoord deze zomer met het nummer Señorita. Na de opnames van de hit sprong de vonk over tussen de twee en zijn ze uitgegroeid tot een van de meest populaire sterrenkoppels. Samenvatting 36ste editie MTV Music Awards (o.a. met Taylor Swift) Bekijk deze video » Señorita van Shawn Mendes & Camila Cabello is grootste zomerhit op Spotify Bekijk deze video »
Viral :
Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben op een bijzondere manier gereageerd op een aantal online haters. Ze hadden kritiek gekregen op hoe ze kussen, en slaan terug met een opzienbarende video, zo is hierboven te zien.

‘Kussen als vissen’
“We zagen op Twitter en zo kritiek dat onze kus er raar uitziet, dat we kussen als vissen”, zegt Mendes. “We willen laten zien hoe we echt kussen.” Vervolgens gaan de twee helemaal los en lachen ze erbij.

Señorita
Mendes en Cabello hebben een megahit gescoord deze zomer met het nummer Señorita. Na de opnames van de hit sprong de vonk over tussen de twee en zijn ze uitgegroeid tot een van de meest populaire sterrenkoppels.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV