Chantal Janzen zit vast in latex legging van Famke Louise

Chantal Janzen zit vast in latex legging van Famke Louise

Chantal Janzen zit vast in latex legging van Famke Louise Chantal Janzen is niet te beroerd om iets uit te proberen en besloot in Chantals Pyjama Party om de kleding van Famke Louise aan te trekken. Het wordt echter een groot probleem als Chantal de latex legging van de zangeres niet meer uit krijgt. “Spelende vrouw wat heb je nu geleerd? Dat je nooit de kleding van Famke Louise aan moet trekken op je 40e”, schrijft de presentatrice bij bovenstaande Instagram-video. Chantals Pyjama Party is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Chantal Janzen gaat talkshowtafel Beau te lijf Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen zit vast in latex legging van Famke Louise

Chantal Janzen is niet te beroerd om iets uit te proberen en besloot in Chantals Pyjama Party om de kleding van Famke Louise aan te trekken. Het wordt echter een groot probleem als Chantal de latex legging van de zangeres niet meer uit krijgt. “Spelende vrouw wat heb je nu geleerd? Dat je nooit de kleding van Famke Louise aan moet trekken op je 40e”, schrijft de presentatrice bij bovenstaande Instagram-video.

Chantals Pyjama Party is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen zit vast in latex legging van Famke Louise of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV