Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan

Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan

Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan De Vlaamse tennisster Kim Clijsters stopte in december 2012 met professioneel tennis. De viervoudig Grand Slam-winnares vond het mooi geweest. Nu heeft ze echter voor verbazing gezorgd door, op 36-jarige leeftijd, haar comeback aan te kondigen. Voormalig nummer 1Clijsters was in het vorige decennium één van de beste speelsters in het vrouwentennis. Vanaf augustus 2003 stond ze zelfs een tijdje op de eerste plaats van de wereldranglijst. Clijsters won vier Grand Slams: één keer de Australian Open en drie keer de US Open. Op Roland Garros haalde ze tweemaal de finale, op Wimbledon kwam ze twee keer tot de halve finale. Clijsters gaat in 2020 weer deelnemen aan de WTA-tour. Bekijk de aankondiging van Clijsters in de video hierboven. Bianca Andreescu verslaat Serena Williams in finale US Open Bekijk deze video » Rafael Nadal wint finale US Open van Medvedev. Bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Tennis :
Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan

De Vlaamse tennisster Kim Clijsters stopte in december 2012 met professioneel tennis. De viervoudig Grand Slam-winnares vond het mooi geweest. Nu heeft ze echter voor verbazing gezorgd door, op 36-jarige leeftijd, haar comeback aan te kondigen.

Voormalig nummer 1
Clijsters was in het vorige decennium één van de beste speelsters in het vrouwentennis. Vanaf augustus 2003 stond ze zelfs een tijdje op de eerste plaats van de wereldranglijst. Clijsters won vier Grand Slams: één keer de Australian Open en drie keer de US Open. Op Roland Garros haalde ze tweemaal de finale, op Wimbledon kwam ze twee keer tot de halve finale. Clijsters gaat in 2020 weer deelnemen aan de WTA-tour.

Bekijk de aankondiging van Clijsters in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV