Disney Plus gratis in Nederland: "We hebben het met z'n allen verdiend"

Disney Plus gratis in Nederland: "We hebben het met z'n allen verdiend"

<em>Disney Plus</em> gratis in Nederland: &quot;We hebben het met z'n allen verdiend&quot; Sinds vandaag is de streamingdienst Disney Plus gratis uit te proberen in Nederland. Daarmee zijn we het allereerste land ter wereld dat mag ruiken aan het exclusieve Disney-kanaal. "We hebben het met z'n allen verdiend door veel geld aan streamingdiensten uit te geven." Lees hier wat het filmaanbod en het serie-aanbod van Disney Plus is. Verslavender dan heroïneEntertainmentkenner Rob Goossens testte de streamingdienst alvast uit, en hij kan nu al concluderen dat de kracht van Disney duidelijk naar voren komt: voor je het weet zit je middenin een film. "Het is verslavender dan heroïne," aldus Goossens. Toch is het niet gek dat Disney Plus voor het eerst in Nederland te zien is: Netflix, Videoland en Amazon Prime zijn hier ongekend populair en ons land loopt vaak voorop in digitaal opzicht. Bekijk het hele fragment hierboven. Ontketenen Disney+ en Apple TV Plus een streamingoorlog met Netflix? Bekijk deze video »
Entertainment :
Disney Plus gratis in Nederland: "We hebben het met z'n allen verdiend"

Sinds vandaag is de streamingdienst Disney Plus gratis uit te proberen in Nederland. Daarmee zijn we het allereerste land ter wereld dat mag ruiken aan het exclusieve Disney-kanaal. "We hebben het met z'n allen verdiend door veel geld aan streamingdiensten uit te geven."

Lees hier wat het filmaanbod en het serie-aanbod van Disney Plus is.

Verslavender dan heroïne
Entertainmentkenner Rob Goossens testte de streamingdienst alvast uit, en hij kan nu al concluderen dat de kracht van Disney duidelijk naar voren komt: voor je het weet zit je middenin een film. "Het is verslavender dan heroïne," aldus Goossens. Toch is het niet gek dat Disney Plus voor het eerst in Nederland te zien is: Netflix, Videoland en Amazon Prime zijn hier ongekend populair en ons land loopt vaak voorop in digitaal opzicht.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Disney Plus gratis in Nederland: "We hebben het met z'n allen verdiend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV